×
Przepisy kulinarne
co ze szparagów
- kamilka
-
Autor
- Wylogowany
- Elite Member
-
Mniej
Więcej
- Posty: 819
- Otrzymane podziękowania: 9
8 lata 8 miesiąc temu #28283
przez kamilka
Replied by kamilka on topic co ze szparagów
Brzmi zachęcająco i jutro zrobię właśnie tak tj z serem.
Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.
- telinka
-
- Wylogowany
- Elite Member
-
Mniej
Więcej
- Posty: 614
- Otrzymane podziękowania: 11
8 lata 8 miesiąc temu #28291
przez telinka
Replied by telinka on topic co ze szparagów
Rzeczywiście mogą być dobre. Ja kiedyś jadłam szparagi w cieście francuskim i smakowały niesamowicie, ale może dlatego, że byłam głodna.

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.
- Zuzanna
-
- Wylogowany
- Elite Member
-
Mniej
Więcej
- Posty: 534
- Otrzymane podziękowania: 1
8 lata 8 miesiąc temu #28300
przez Zuzanna
Replied by Zuzanna on topic co ze szparagów
Telinka, a masz może przepis na te szparagi we francuskim cieście?
Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.
- telinka
-
- Wylogowany
- Elite Member
-
Mniej
Więcej
- Posty: 614
- Otrzymane podziękowania: 11
8 lata 8 miesiąc temu #28301
przez telinka
Replied by telinka on topic co ze szparagów
Wiesz Zuzanno, przepisu nie mam, bo jadłam je na jakimś przyjęciu. Ale chyba wystarczy jakikolwiek przepis na ciasto francuskie.
Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.
- emilly
-
- Wylogowany
- Junior Member
-
Mniej
Więcej
- Posty: 93
- Otrzymane podziękowania: 0
8 lata 8 miesiąc temu #28357
przez emilly
Replied by emilly on topic co ze szparagów
Dziewczyny, a macie sposób na gotowanie szparagów bez specjalnego garnka? Sezon na szparagi taki krótki, nie będę więc kupować specjalnego garnka, by używać go raptem kika razy w roku.
Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.
- jaaga
-
- Wylogowany
- Senior Member
-
Mniej
Więcej
- Posty: 185
- Otrzymane podziękowania: 1
8 lata 8 miesiąc temu #28367
przez jaaga
Replied by jaaga on topic co ze szparagów
Ja gotuję w normalnym garnku do gotowania na parze.
Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.
- emilly
-
- Wylogowany
- Junior Member
-
Mniej
Więcej
- Posty: 93
- Otrzymane podziękowania: 0
8 lata 8 miesiąc temu #28375
przez emilly
Replied by emilly on topic co ze szparagów
Ale wtedy nierówno gotują się, bo albo zielony koniec rozgotowany na papkę albo biały twardy.

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.
Moderatorzy: ewak, norcia