× Przepisy kulinarne

tofu

Więcej
8 lata 8 miesiąc temu #26098 przez Dafne1
Replied by Dafne1 on topic toffu
Ja ostatnio zamówiłam przez foodpanda tofu w sosie pomarańczowym, podsmażone kostki tofu w słodko-kwaśnym sosie pomarańczowym z dodatkiem czerwonej papryki i szczypiorku. Bardzo dobre i fajny pomysł.

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.

Więcej
8 lata 8 miesiąc temu #26104 przez dominika
Replied by dominika on topic tofu
Słodko-kwaśny sos pomarańczowy? Jakoś go nie widzę, ale słodko-goryczkowy i owszem. Kiedyś jadłam w jakiejś knajpie coś w takim sosie i mi smakował.

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.

Więcej
8 lata 8 miesiąc temu #26115 przez ksenia
Replied by ksenia on topic toffu
Ja jeszcze nigdy nie zetknęłam się z tofu w sklepie. Nie wiecie przypadkiem czy można taki zakup uskutecznić w jakimś sklepie internetowym? Ale nie takim oferującym dostawę tylko w dużych miastach.

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.

Więcej
8 lata 8 miesiąc temu #26121 przez justyna
Replied by justyna on topic toffu
Nie jadłam w sosie pomarańczowym ale w zwykłym pomidorowym słodko-kwaśnym jadam i wg mnie jest ok.

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.

Więcej
8 lata 8 miesiąc temu #26132 przez annabog
Replied by annabog on topic tofu
Z sosem grzybowym też jest dobre. :)

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.

Więcej
3 lata 6 miesiąc temu #52430 przez emilly
Replied by emilly on topic tofu

annabog napisał: Z sosem grzybowym też jest dobre. :)

Nie wpadłabym, żeby łączyć tofu z sosem grzybowym, a pomarańczowym tym bardziej. Ale z grzybowym spróbuję. Robiłaś z pieczarkami czy suszonymi grzybami leśnymi?

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.

Więcej
3 lata 6 miesiąc temu #52453 przez annabog
Replied by annabog on topic tofu
Robie i z pieczarkami i grzybami leśnymi. Oba warianty dobre, sama spróbuj co bardziej ci pasuje.

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.

Moderatorzy: ewaknorcia
Zasilane przez Forum Kunena