× Przepisy kulinarne

powidła śliwkowe

Więcej
11 lata 3 dni temu #14457 przez Zuzanna
Replied by Zuzanna on topic O:powidła śliwkowe
Ja też kiedyś suszyłam bez blanszowania i potem otaczałam je w czekoladzie. Pycha, ale trzeba trzymać w lodówce, bo czekolada ma tendencję do podtapiania się i śliweczki sklejają się.

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.

Więcej
11 lata 2 dni temu #14479 przez halina
Replied by halina on topic O:powidła śliwkowe
Mniam, mniam, chyba tez takie zrobię. A jak robisz czekolade?

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.

Więcej
10 lata 11 miesiąc temu #14509 przez Zuzanna
Replied by Zuzanna on topic O:powidła śliwkowe
Nie robię własnej czekolady tylko rozpuszczam tabliczkę czekolady ze sklepu, w takiej ciekłej ale już zastygającej czekoladzie zanurzam śliwkę i wyjmuję do stężenia czekolady.

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.

Moderatorzy: ewaknorcia
Zasilane przez Forum Kunena