gotowanie na parze
- meg
-
- Wylogowany
- Moderator
-
- Posty: 1057
- Otrzymane podziękowania: 16



Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.
- kasiula
-
- Wylogowany
- Premium Member
-
- Posty: 331
- Otrzymane podziękowania: 1
Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.
- villemo
-
- Wylogowany
- Junior Member
-
- Posty: 63
- Otrzymane podziękowania: 0
Postanowiłam dołączyć do parokucharek. Doradźcie mi w jaki garnek najlepiej zainwestować, elektryczny garnek do gotowania na parze, taki sam do gotowania na płycie kuchennej, a może same wkładki do zwykłego garnka? a może lepiej garnek do gotowania pod ciśnieniem?
Wkładki nie polecam. Mało miejsca na potrawę i wychodzi bez rewelacji.
O garnku do gotowania pod ciśnieniem nie wiem nic. Sama mam elektryczny, trzypiętrowy, ze specjalną wstawką na którą sypie się zioła. Co do tego czy elektryczny, czy indukcyjny - nie wiem jak to się rysuje jeśli chodzi o koszty. Jeśli podobnie, to chyba zdecydowałabym się na indukcyjny, bo przynajmniej nie zagraca się tak strasznie kuchni.
Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.
- emisia8
- Wylogowany
- New Member
-
- Posty: 7
- Otrzymane podziękowania: 0
Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.
- bogna
-
- Wylogowany
- Elite Member
-
- Posty: 571
- Otrzymane podziękowania: 2
Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.
- kasiula
-
- Wylogowany
- Premium Member
-
- Posty: 331
- Otrzymane podziękowania: 1
Rozumiem, że para przechodzi przez zioła i nawania potrawę, czy tak? Czy w takim razie nie można zrobić tego samego w zwykłym garnku 3-częściowym bez specjalnej wkładki na zioła. Tj. używać jednej wkładki do gotowania jako pojemnika na zioła?Sama mam elektryczny, trzypiętrowy, ze specjalną wstawką na którą sypie się zioła.
Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.
- Mańka
- Wylogowany
- New Member
-
- Posty: 7
- Otrzymane podziękowania: 0

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.