Gotowanie sous-vide
- kasiula
-
Autor
- Wylogowany
- Premium Member
-
- Posty: 332
- Otrzymane podziękowania: 1
Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.
- chlebus
-
- Wylogowany
- Senior Member
-
- Posty: 222
- Otrzymane podziękowania: 1
Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.
- kasiula
-
Autor
- Wylogowany
- Premium Member
-
- Posty: 332
- Otrzymane podziękowania: 1
Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.
- martakos
-
- Wylogowany
- Premium Member
-
- Posty: 491
- Otrzymane podziękowania: 5
Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.
- kasiula
-
Autor
- Wylogowany
- Premium Member
-
- Posty: 332
- Otrzymane podziękowania: 1
Faktycznie. Jutro przygotuję tak rybę. Dzięki za wskazówki.martakos napisał: Sól można zastąpić przyprawami. Z przyprawami da się zamrażać i wyjdzie zdrowiej.

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.
- Sonia
-
- Wylogowany
- Premium Member
-
- Posty: 407
- Otrzymane podziękowania: 1
I po paru minutach gotowe? Hmm ... Z tego co wiem gotowanie próżniowe wymaga tmperatury wody max 60-70 st i długiego czasu gotowania w takiej temperaturze. I to mnie odstrasza, bo raz że nie mam czasu, a dwa trudno pilnować tej temperatury.chlebus napisał: Ja często tak pakuję resztki z obiadu, które zamrażam i potem taką paczuszkę wrzucam do garnka do gotowania na parze i po paru minutach mam obiad. Nie potrzebne podsmażanie itp. Folii nie wyczuwa się, jest ok.
Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.
- chlebus
-
- Wylogowany
- Senior Member
-
- Posty: 222
- Otrzymane podziękowania: 1
Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.