Olej z czarnuszki
- jasmin
-
Autor
- Wylogowany
- Elite Member
-
- Otrzymane podziękowania: 8
Więc podziękowałam i powiedziałam, że w intrnetowej Aptece kupię o połowę taniej.
Nie wiem skąd oni biorą takie ceny

" Zdrowy rozsądek to rzecz, której każdy potrzebuje, mało kto posiada a nikt nie wie, że mu brakuje."
> Benjamin Franklin
Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.
- Aleksandra
-
- Wylogowany
- Premium Member
-
- Otrzymane podziękowania: 1

Co do ceny oleju z czarnuszki to widziałam już po 80 w internetowych aptekach więc w stacjonarnej może być i po stówie. Ale to już przesada. Chyba, że chodzi o jakość, ale wtedy powinno to być jakoś zaznaczone.
- jasmin
-
Autor
- Wylogowany
- Elite Member
-
raviola napisał: Olu, masz na myśli ocet Mateusza? Właśnie zamówiłam i olej z czarnuszki i ten ocet. Od poniedziałku moge spodziewac się dostawy i dam ci znać jak ten ocet wygląda, smakuje i jaki ma zapach.
Czy zakładałaś u nich konto czy kupowalaś jako gość?
" Zdrowy rozsądek to rzecz, której każdy potrzebuje, mało kto posiada a nikt nie wie, że mu brakuje."
> Benjamin Franklin
- raviola
-
- Wylogowany
- Premium Member
-
- Otrzymane podziękowania: 6
@ Ola - wygląda, że to ja wzięłam ostatni ocet z półki, bo jak zamawiałam to była informacja, że kończy się a teraz rzeczywiście go już nie ma. Podzieliłabym się z tobą, gdybyś była bliżej.

- jasmin
-
Autor
- Wylogowany
- Elite Member
-

> Benjamin Franklin
- rybka
-
- Wylogowany
- Premium Member
-
- Otrzymane podziękowania: 3
Różnica może brać się z tego, że jeden ocet sprowadzany jest z zagranicy już rozlany do butelek a inny w baniakach i rozlewany w Polsce, albo nawet sprowadzane same nasiona i tłoczone w Polsce. Ważne, żeby była informacja, że tłoczony na zimno i bez dodatków.jasmin napisał: Raviola ja też skorzystam z tego twojego linku i tam zamówię ten olej bo dzisiaj poszłam do mojej Apteki i przeżyłam szok... ten olej 250 ml kosztuje 105 zł.
Więc podziękowałam i powiedziałam, że w intrnetowej Aptece kupię o połowę taniej.
Nie wiem skąd oni biorą takie ceny
- raviola
-
- Wylogowany
- Premium Member
-
- Otrzymane podziękowania: 6