Problemy rozwojowe dzieci
O:problemy z ubieraniem
- dzidka
- Gość
-
13 lata 6 miesiąc temu #4881
przez dzidka
Replied by dzidka on topic O:problemy z ubieraniem
Niekoniecznie minie, moj syn też zaczal przywiazywac uwage do ubioru jak poznal dziewczyne, ale trwało to krotko.
Jak juz dziewczyna zostala jego stala partnerka, przestal zwracac uwage na ubior.

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.
- Pati
- Gość
-
13 lata 6 miesiąc temu #4892
przez Pati
Replied by Pati on topic O:problemy z ubieraniem
Uważam , że nadmierne przywiązywanie wagi do ubioru też jest złe.
Znam takiego jednego, już dorosłego mężczyznę, który stroi się bardziej niż kobieta. Chodzi również do solarium, kupuje mnóstwo ciuchów i jest zawsze wystrojony i pachnący. Często wygląda lepiej od swojej żony. Prawdziwy laluś.
Znam takiego jednego, już dorosłego mężczyznę, który stroi się bardziej niż kobieta. Chodzi również do solarium, kupuje mnóstwo ciuchów i jest zawsze wystrojony i pachnący. Często wygląda lepiej od swojej żony. Prawdziwy laluś.

- jagoda
-
- Wylogowany
- Platinum Member
-
Mniej
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 16
13 lata 6 miesiąc temu #4901
przez jagoda
Replied by jagoda on topic O:problemy z ubieraniem
Zgadzam się z Tobą, nadmierne przywiązywanie uwagi do ubioru nie jest dobre u nikogo, a już u faceta to wielka wada.
Ale olewanie ubioru to też wada, zwłaszcza że często tacy ludzie są na bakier z higieną.

- Jola
- Gość
-
13 lata 6 miesiąc temu #4983
przez Jola
Replied by Jola on topic O:problemy z ubieraniem
dzidka napisał:
Nie wiem juz co gorsze.
ciekawe czy i u mnie bedzie tak krotko. Moja 12letnia corka nie przywiazywala calkowicie uwagi do stroju, co jej dalam to zalozyla a jak nie przygotowalam przy lozku nic swiezego to zakladala brudne ciuchy. Teraz spodobal jej sie chlopak, ktory niedawno wprowadzil sie do naszego domu i zaczela sie stroic ... i to jak ... przebiera sie kilka razy dziennie.Niekoniecznie minie, moj syn też zaczal przywiazywac uwage do ubioru jak poznal dziewczyne, ale trwało to krotko.
Jak juz dziewczyna zostala jego stala partnerka, przestal zwracac uwage na ubior.

- jagoda
-
- Wylogowany
- Platinum Member
-
Mniej
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 16
13 lata 5 miesiąc temu #5060
przez jagoda
Replied by jagoda on topic O:problemy z ubieraniem
Moja kuzynka też tak miała. Przeszło jej dopiero jak chłopak (kolejny) stał się oficjalnym narzeczonym.
Teraz, jako mężatka, dba o siebie, ale bez przesady.

- agata
- Gość
-
13 lata 5 miesiąc temu #5127
przez agata
Replied by agata on topic O:problemy z ubieraniem
Moja ma dopiero 9 lat. Na dzialce sasiadow pojawili sie goscie z niewiele starszym chlopakiem i moja latorosl nagle zaczela sie strasznie stroic, rano trwa to prawie godzine zanim ostatecznie zdecyduje sie co zalozyc, a i tak po 1-2 godzinach przebiera sie znowu.
Mam nadzieje, ze nie zostanie jej to na caly okres dojrzewania, bo oszaleje.

- agnieszka
- Gość
-
13 lata 4 tygodni temu #6948
przez agnieszka
Replied by agnieszka on topic O:problemy z ubieraniem
Mam ten sam problem. Moja corka ma dopiero 4 lata a juz ma wyrobione zdanie na temat ubioru i co rano przezywam horror z jej ubieraniem. Wstajemy juz o pol godziny wczesniej, zeby zdarzyc do przedszkola i pracy.
Najgorsze, ze jej upodobania ciagle zmieniaja sie i np. jesli wieczorem cos wybierze i przygotujemy ten stroj kolo lozka to rano budzi sie w innym nastroju i zdecydowanie nie chce zalozyc tego, co wieczorem sama wybrala.
Nie wiem juz co mam z nia robic.

Moderatorzy: asja, norcia