W jakich drogeriach kupujecie kosmetyki?
- mila87
- Autor
- Wylogowany
- New Member
-
- Otrzymane podziękowania: 0
Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.
- walusiadram
- Wylogowany
- New Member
-
- jasmin
-
- Wylogowany
- Elite Member
-
- Otrzymane podziękowania: 8
Od kilku lat kupuję w Oriflame i jestem bardzo zadowolona.
" Zdrowy rozsądek to rzecz, której każdy potrzebuje, mało kto posiada a nikt nie wie, że mu brakuje."
> Benjamin Franklin
- baszka
-
- Wylogowany
- Senior Member
-

- mila87
- Autor
- Wylogowany
- New Member
-
baszka napisał: Ja mam fajną drogerię na osiedlu, duży wybór, rozsądne ceny i właścicielka jest tak sympatyczna, że ściąga na moje zamówienie potrzebny produkt.
Fajnie, zazdroszczę, wtedy miło jest wpaść, tak po sąsiedzku na zakupy, najważniejsze jest jednak podejście do klienta, to dużo daje.
- mila87
- Autor
- Wylogowany
- New Member
-
walusiadram napisał: Ja kupuję tam, gdzie mam blisko i gdzie wiem, że dostane te produkty, których używam. Najczęściej to Rossmann i Hebe, a ostatnio kupiłam patyczki higieniczne Tami MyCare, akurat patyczki szybko mi schodzą, bo używam ich do poprawek makijażu i oczyszczania.
Tami MyCare to są te patyczki w takim ładnym, folkowym opakowaniu, jeżeli dobrze kojarzę? Widziałam gdzieś info o nich na wizażu czy rossnet, opakowanie jest naprawdę ładne. Hebe nie mam akurat koło siebie, ale będę w weekend w galerii, to zajrzę, może jeszcze będą.
- walusiadram
- Wylogowany
- New Member
-
mila87 napisał:
walusiadram napisał: Ja kupuję tam, gdzie mam blisko i gdzie wiem, że dostane te produkty, których używam. Najczęściej to Rossmann i Hebe, a ostatnio kupiłam patyczki higieniczne Tami MyCare, akurat patyczki szybko mi schodzą, bo używam ich do poprawek makijażu i oczyszczania.
Tami MyCare to są te patyczki w takim ładnym, folkowym opakowaniu, jeżeli dobrze kojarzę? Widziałam gdzieś info o nich na wizażu czy rossnet, opakowanie jest naprawdę ładne. Hebe nie mam akurat koło siebie, ale będę w weekend w galerii, to zajrzę, może jeszcze będą.
Tak, dokładnie, to edycja limitowana Tami MyCare, więc nie wiem czy jeszcze w takim wydaniu są dostępne w każdej drogerii hebe.