Pielęgnacja urody
DEPILACJA
- halina
-
- Wylogowany
- Platinum Member
-
Mniej
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 12
11 lata 5 miesiąc temu #13986
przez halina
Replied by halina on topic O:DEPILACJA
Hm, nie jestem pewna czy masz rację, bo jeśli tak, to dlaczego po menopauzie owłosienie jest słabsze?
Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.
- paulina
-
- Wylogowany
- Premium Member
-
Mniej
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 3
11 lata 5 miesiąc temu #13997
przez paulina
Replied by paulina on topic O:DEPILACJA
Oj, chyba palnęłam coś głupiego.

- Dejzi
-
Autor
- Wylogowany
- Junior Member
-
Mniej
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
11 lata 5 miesiąc temu #14014
przez Dejzi
Replied by Dejzi on topic O:DEPILACJA
w hormoy to ja nie wnikam bo sie nie znam
i nie wiem czy jak biore pigulke, plastry wlasciwie to jest ich za duzo na fotodepilacje czy nie... zreszta takowej nie planuje 
Depiluje sie bo.... chce :-)i chyba wszytko poza pasta i laserem oraz foto przetestowalam... wlacznie z penceta
A slyszalysie o wosku lycon?

Depiluje sie bo.... chce :-)i chyba wszytko poza pasta i laserem oraz foto przetestowalam... wlacznie z penceta

A slyszalysie o wosku lycon?
- halina
-
- Wylogowany
- Platinum Member
-
Mniej
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 12
11 lata 5 miesiąc temu #14024
przez halina
Replied by halina on topic O:DEPILACJA
Dejzi napisał:
Ta praca z pincetą musiała być i długa i bolesna, nie?chyba wszytko poza pasta i laserem oraz foto przetestowalam... wlacznie z penceta
A co to takiego? Marka wosku czy jakieś specjalne właściwości?A slyszalysie o wosku lycon?
- kreatywna
- Wylogowany
- New Member
-
Mniej
Więcej
11 lata 4 miesiąc temu #14274
przez kreatywna
Replied by kreatywna on topic O:DEPILACJA
Ja mam niestety dość mocne włoski i jak kiedyś goliłam np, nogi rano to wieczorem już czułam, że są szorstkie. Teraz robię sobie depilację w salonie i jestem bardzo bardzo bardzo zadowolona. Włoski są słabsze i zdecydowanie wolniej odrastają
ja akurat chodzę na zabiegi do Magnifiqe na Tarchominie (ul.Popiełuszki 16), polecam gorąco to miejsce
miła obsługa, minimum bólu

- Dejzi
-
Autor
- Wylogowany
- Junior Member
-
Mniej
Więcej
11 lata 4 miesiąc temu #14577
przez Dejzi
Replied by Dejzi on topic O:DEPILACJA
Ani zadnej fanki zarostu i krzaczkow??
)
Teraz to juz depilacja jest tak oczywista ze tylko metodami sie roznimy hehe Przyznam sie wam ze ja sie na zime troszke zapuszczam - ale to pewnie dlatego ze mam bardzo jasne owlosienie na nogach, rekach, bikini... i sie nie rzuca w oczy.
A robila ktoras z was takie cudo: http://www.bbclinic.pl/depilacja_woskiem_lycon.html
Ja sie skusilam na ten wosk i powiem wam ze reklama nie klamie - naprawde jest bezbolesny a zrobilam specjalnie pachy i bikini bo wiadomo ze to bolesne rejony

Teraz to juz depilacja jest tak oczywista ze tylko metodami sie roznimy hehe Przyznam sie wam ze ja sie na zime troszke zapuszczam - ale to pewnie dlatego ze mam bardzo jasne owlosienie na nogach, rekach, bikini... i sie nie rzuca w oczy.
A robila ktoras z was takie cudo: http://www.bbclinic.pl/depilacja_woskiem_lycon.html
Ja sie skusilam na ten wosk i powiem wam ze reklama nie klamie - naprawde jest bezbolesny a zrobilam specjalnie pachy i bikini bo wiadomo ze to bolesne rejony

- cybernetyczna
-
- Wylogowany
- Junior Member
-
Mniej
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
11 lata 4 miesiąc temu #14698
przez cybernetyczna
Replied by cybernetyczna on topic O:DEPILACJA
mnie boli na samą myśl o depilacji woskiem, kiedyś próbowałam i stwierdziłam, że jednak depilator jest przyjaźniejszy...
Moderatorzy: zielona, sabina