suplementy
- zuzaa
-
- Wylogowany
- Elite Member
-
- Otrzymane podziękowania: 8
[
a co do urody Polekto jasne, że sporo leży w naturze ale jednak w porównaniu z kobietami z innych krajów, jesteśmy mocno zadbane, w sensie cały czas staramy się być piękniejsze, bo wydaje się nam, że nie jesteśmy wystarczająco ładne, a okazuje się, że właśnie jesteśmy
wiecie o co mi chodzi?
trochę o nasze niedocenianie się...
Masz rację, ale wydaje mi się że czasami przesadzamy z tym dbaniem o siebie a zwłaszcza przywiązaniem do markowych kosmetyków i ciuchów. Tak jakbyśmy same uważały, że kobieta to tylko uroda. I potem faceci tak nas traktują.

Nie przemęczaj się! Jutro też jest dzień.
Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.
- katarzyna
-
Autor
- Wylogowany
- Senior Member
-
- Otrzymane podziękowania: 2

- atuiza
-
- Wylogowany
- Junior Member
-
- Otrzymane podziękowania: 0
Masz rację, ale wydaje mi się że czasami przesadzamy z tym dbaniem o siebie a zwłaszcza przywiązaniem do markowych kosmetyków i ciuchów. Tak jakbyśmy same uważały, że kobieta to tylko uroda. I potem faceci tak nas traktują.
Masz rację - jeśli dziewczyna kreuje siebie na osobę, która chce świetnie wyglądać, to tak będzie odbierana przez facetów... Jeśli za swój główny atut uznaję mój wygląd (i markowe ciuchy, jakie noszę, i świetne kosmetyki, jakich używam), to nic dziwnego, że inni traktują mnie przedmiotowo, skoro ja sama siebie tak traktuję, prawda? Ale co innego dbanie o siebie, a co innego przesadne podkreślanie ogromnej wagi wyglądu... To pierwsze - tak, to drugie - zdecydowanie jestem na nie

katarzyna napisał:
Atuiza, ja gdzieś czytałam o tej jagodzie acai, oczywiście same superlatywy, ale to był tekst reklamowy.
No wiem właśnie, że w tekstach reklamowych nie można liczyć na obiektywizm i jakieś racjonalne argumenty, bo wiadomo, że zależy im na pokazaniu samych superlatyw, ale faktycznie po tym acai berry czuję się zdrowsza i piękniejsza (chociaż nie uważam tego za swój główny atut - tak podkreślę dla wszystkich na forum;)), więc sobie jem. Ale jasne, że pewnie chodzi ogólnie o dobroczynne właściwości tej jagódki acai, swoją drogą zastanawiam się, czy ona jako owoc jest dostępna u nas w Polsce?
- zuzaa
-
- Wylogowany
- Elite Member
-
- Otrzymane podziękowania: 8
Nie przemęczaj się! Jutro też jest dzień.
- Zofia Tychy
- Gość
-
opakowanie i testuje na razie 2 tygodnie i są już pierwsze efekty także jestem zadowolona z zakupu.
- katarzyna
-
Autor
- Wylogowany
- Senior Member
-
- Otrzymane podziękowania: 2

- blondynka
-
- Wylogowany
- Elite Member
-
- Otrzymane podziękowania: 4