suplementy
- atuiza
-
- Wylogowany
- Junior Member
-
- Otrzymane podziękowania: 0
Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.
- Marek
- Gość
-
Ja osobiście polecam takie preparaty jak ALVEO i ONYX. Sam je stosuję. Oprócz tego, że uzupełniają braki minerałów w organiźmie, to jeszcze ich spożywanie powoduje, że praktycznie choroby mnie się nie czepiają.
- matylda
-
- Wylogowany
- Elite Member
-
- Otrzymane podziękowania: 2

- karolina
-
- Wylogowany
- Moderator
-
- Otrzymane podziękowania: 18
- atuiza
-
- Wylogowany
- Junior Member
-
- Otrzymane podziękowania: 0
Nie dajmy się zwariować, i tak jesteśmy już największym per capita konsumentem suplementów na świecie.
W sensie Polacy są największym na osobę konsumentem suplementów na świecie? Wiesz, jeśli weźmiesz pod uwagę, jak wyglądają Brytyjki czy Amerykanki, to może jest w tym sens, bo jak wiadomo, polskie kobiety są najpiękniejsze na świecie

- petitka
-
- Wylogowany
- Senior Member
-
- Otrzymane podziękowania: 1

- cybernetyczna
-
- Wylogowany
- Junior Member
-
- Otrzymane podziękowania: 1
Ja widzę po sobie, że jak zaczęłam brać ten Acai Berry 900, to układ pokarmowy szybciej zaczął mi działać, metabolizm się przyspieszył, więc chodzi o konkretne działanie, chociaż oczywiście - zgadzam się z opinią, że jak komuś organizm działa idealnie, to nie potrzebuje wspomagaczy...
no dla mnie to jest właśnie sedno sprawy - jak coś komuś służy to niech sobie je, a jak ktoś rzeczywiście nie potrzebuje - to jeszcze lepiej, znaczy, że jest zupełnie zdrowy i nie chce nic zmieniać w swoim organizmie czy ciele

a co do urody Polek