herbatka z czystka
- raviola
-
- Wylogowany
- Premium Member
-
- Otrzymane podziękowania: 6
Ciekawe, może jak pije się tak wolno to herbatka lepiej działa? Ale prawdę mówiąc ja nie mogę sobie wyobrazić picia szklanki herbaty przez 2 godziny.ma_ryna napisał: No właśnie, też myślałam że tak się ją pije. Ale kupiłam czystka Natur-Vit i na opakowaniu piszą, żeby szklankę naparu wypijać małymi łyczkami przez 2 godziny.
Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.
- jasmin
-
- Wylogowany
- Elite Member
-
- Otrzymane podziękowania: 8
raviola napisał:
Ciekawe, może jak pije się tak wolno to herbatka lepiej działa? Ale prawdę mówiąc ja nie mogę sobie wyobrazić picia szklanki herbaty przez 2 godziny.ma_ryna napisał: No właśnie, też myślałam że tak się ją pije. Ale kupiłam czystka Natur-Vit i na opakowaniu piszą, żeby szklankę naparu wypijać małymi łyczkami przez 2 godziny.
Po prostu popijaj co jakiś czas, przecież wodę też powinno się pić po trochę a nie od razu bo szybko "przeleci".
Planuję to kupić, 10 dkg kosztuje coś około 12 zł w internetowej Aptece, to chyba nie jest aż tak dużo bo tego jest sporo w torebce.
" Zdrowy rozsądek to rzecz, której każdy potrzebuje, mało kto posiada a nikt nie wie, że mu brakuje."
> Benjamin Franklin
- ma_ryna
-
- Wylogowany
- Junior Member
-
- Otrzymane podziękowania: 1
- Rosemary
-
- Wylogowany
- Senior Member
-
- Otrzymane podziękowania: 2
Czystek jest silnie moczopedny, wiec Jasmin ma racje, jak bedziesz pic szybko to wszystko szybko wysikasz i nie bedzie korzysci z przeciwutleniaczy.ma_ryna napisał: A co do tempa picia to zgadzam się, że wodę najlepiej pić powoli, małymi łykami, ale herbatę? Bo ten napar z czystka to jednak coś jak herbata, zwłaszcza że smakuje jak zielona herbata.
- ma_ryna
-
- Wylogowany
- Junior Member
-
- Otrzymane podziękowania: 1

- raviola
-
- Wylogowany
- Premium Member
-
- Otrzymane podziękowania: 6

- Rosemary
-
- Wylogowany
- Senior Member
-
- Otrzymane podziękowania: 2