Uszkodzona torebka stawowa stawu skokowewgo
- panna_zuzanna
-
Autor
- Wylogowany
- Junior Member
-
- Otrzymane podziękowania: 0
Dwa tygodnie temu niefortunnie się poślizgnęłam wychodząc z wanny i skręciłam nogę. Okazuje się, że mam uszkodzoną torebkę stawową i naderwane ścięgna. Boli jak diabli. Opuchlizna już niby schodzi, ale trochę się martwię, że ten ból nadal jest mocno dotkliwy. Nie powinno już być poprawy w tym temacie? Macie jakieś rady?
Gdy w grę wchodzi talia, kobiety stawiają wszystko na jedną kartę
Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.
- weronika
-
- Wylogowany
- Senior Member
-
- Otrzymane podziękowania: 231
- kamilka
-
- Wylogowany
- Elite Member
-
- Otrzymane podziękowania: 9
- katarynka
-
- Wylogowany
- Junior Member
-
- Lepiej walczyć za coś, niż żyć bez celu
weronika napisał: Zimne okłady, usztywnienie stawu i w ogóle oszczędzanie. Ból potrafi długo odzywać się, zwłaszcza jeśli nie odciążysz tego stawu. Zresztą jeszcze przez wiele tygodni a nawet miesięcy będziesz musiała uważać na ten staw, bo skręcenia lubią się odnawiać. Ja kiedyś po skręceniu nogi w kostce odczuwałam skutki przez wiele lat i musiałam odstawić narty.
Aktualnie zorganizowałam sobie stabilizator i jest trochę lepiej. Trochę masakra, bo mieszkam na 3 piętrze bez windy :/ Dzięki za uspokojenie. To znaczy, nie pociesza mnie fakt, ze tak długo to może się odzywać, ale jednak trochę lepiej mi ze świadomością, że to nie jest tak, ze tylko mi się "gnoi" i że to nie jest np tak, że myślę, że to skręcenie a okaże się, że to coś poważniejszego
Potrzeba dwóch lat, aby nauczyć się mówić; pięćdziesięciu, aby nauczyć się milczeć
- katarynka
-
- Wylogowany
- Junior Member
-
O! Nie znałam! Dzisiaj kupię! Dziękujękamilka napisał: A z ziołowych środków może maść żywokostowa?

Potrzeba dwóch lat, aby nauczyć się mówić; pięćdziesięciu, aby nauczyć się milczeć
- meg
-
- Wylogowany
- Moderator
-
- Otrzymane podziękowania: 16

- katarynka
-
- Wylogowany
- Junior Member
-