naturalny środek na owsiki
- paula321
-
- Wylogowany
- Moderator
-
- Otrzymane podziękowania: 4

Zobacz też przepisy na środki na robale w artykule o czosnku. No i może kinga odezwie się, bo chwaliła się książką w której jest przepis na odrobaczanie czosnkiem psa.
Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.
- kinga
-
- Wylogowany
- Elite Member
-
- Ena
-
- Wylogowany
- Junior Member
-
- Otrzymane podziękowania: 2

- kinga
-
- Wylogowany
- Elite Member
-
- malinka
- Gość
-
Na owsiki a także inne Nasze żyjątka polecam kurację Paraprotexem CaliVita + Nopalin + AC Zymes (tu go znajdziecie:www.mniszek.com)
Moja siostra będąc alergikiem - astmatykiem od urodzenia, zachorowała jeszcze na łuszczycę skóry owłosionej, na dłoniach dopadło ją atopowe zapalenie skóry, zaparcia,a za czym idzie hemoroidy, nienaturalny apetyt i dziwne swędzenia w okolicach sromu. Lekarze widzieli w niej tylko alergiczkę i próbowali ją leczyć różnymi syntetykami ale bez skutku - bywały chwile, że było jeszcze gorzej. Obecnie kończy kurację tymi preparatami (trawa to już ok pół roku), dolegliwości ustąpiły, łuszczyca i atopowe zap. skóry jest już prawienie widoczna, trawienie się już unormowało a po dziwnych swędzeniach nie ma już ani śladu. Podczas wizyty kontrolnej lekarz rozłożył ręce i stwierdził, ze choroba sama się cofa. Takrze gorąco polecam!!!
Fajnie, tylko zapomniałeś napisać ile ta kuracja kosztuje. Ja sprawdzałam ... musiałabym oddawać połowę mojej pensji na te leki.... i to przez pół roku .... dziękuję bardzo.

- anetka
-
- Wylogowany
- Senior Member
-
- Otrzymane podziękowania: 1

- miśka_1
- Gość
-