sposoby na gorące stopy
- majka80
-
- Wylogowany
- Senior Member
-
- Otrzymane podziękowania: 0
Olsnilo mnie! Filipowi szczegolnie dokuczaly gorace stopy po treningach, a aktywnosc fizyczna to yang czyli trening zwiekszal i tak za duza u niego energie yang i stad problemy. Pomoc moze w tym przypadku masaz stop i waznych punktow na meridianie nerki.Ja też mam problem z gorącymi stopami. Ma to tez mój tata lekarz. W nocy nie mogę spać, bo jest mi tak gorąco ze zawsze śpię z odkrytymi nogami. Szczególnie dokuczało mi to wtedy jak bylem na trenowałem i dużo biegałem. Nie moglem przez to spać. W nocy moczyłem nogi w lodowatej wodzie to dawało ukojenie na 10 min. Po czym miałem suchuteńkie i znowu gorące. Ostatnio 9od 5 lat) mi ten problem się zmniejszył. Nogi mam ciepłe przed spaniem ale nie gorące. Podejrzewam, ze w dzień jak wrócę z pracy to mam momenty ze mi metabolizm zwolni i wtedy mam zimne. Łatwiej mi wtedy zasnąć. Myślę, ze tutaj bardziej chodzi o metabolizm i nadciśnienie (czasem zdarzało mi sie niewielkie), które na studiach przez stres miałem wyższe a ostatnio mam niższe. Zacząłem też pić bardzo dużo wody.
Intrygujace
Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.
- olga
-
- Wylogowany
- Premium Member
-
- Otrzymane podziękowania: 7
- majka80
-
- Wylogowany
- Senior Member
-
- Otrzymane podziękowania: 0

- Zuzanna
-
- Wylogowany
- Premium Member
-
- Otrzymane podziękowania: 1

- mroowa
-
- Wylogowany
- Premium Member
-
- Otrzymane podziękowania: 2
- Bianka
- Gość
-
- Kasieńka
- Gość
-