alergia pokarmowa?
- wiktoria
- Gość
-
Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.
- weronka
-
- Wylogowany
- Junior Member
-
- Otrzymane podziękowania: 1

- Krokusik
-
- Wylogowany
- Senior Member
-
- Otrzymane podziękowania: 4

Ja tez studiuje każde opakowanie ale i tak raz na jakiś czas coś nie dopiszą bo dziecko ma wysypkę i często nie wiadomo po czym.
- Vicky
-
- Wylogowany
- Senior Member
-
- Otrzymane podziękowania: 1
- jagoda
-
- Wylogowany
- Platinum Member
-
- Otrzymane podziękowania: 16
Ja myślę, że tu nie chodzi o przeoczenie na etykiecie jakiegoś surowca, bo producenci piszą nawet na etykiecie na wszelki wypadek, że w zakładzie przerabiają jeszcze takie a nie inne produkty, które nie wchodzą w skład danego produktu, ale mogą jakimś cudem domieszać się do innego wyrobu. Tu pewnie chodzi o to, że testy na alergię nie są wykonywane na wszystkie możliwe alergeny, no i z czasem człowiek uczula się na coraz to nowsze alergeny.....
Ja tez studiuje każde opakowanie ale i tak raz na jakiś czas coś nie dopiszą bo dziecko ma wysypkę i często nie wiadomo po czym.

- ksenia
-
- Wylogowany
- Elite Member
-
- Otrzymane podziękowania: 3
Ja też słyszałam, że akupunktura jest skuteczna na alergię. A może spróbować akupresury? Działa na podobnej zasadzie i może chociaż złagodzi objawy alergii.Może jednak warto spróbować. Czytałam niedawno o akupunkturze i opinie, że często potrafi skutecznie wyleczyć z alergii. A jechać przecież nie musisz do Chin.
Co to jest nawet kilkaset km w porównaniu do męczącej alergii.

- Wiktoria
- Gość
-